KÖPVILLKOR

För att handla på Travimperiet.com måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och tekniska fel utom företagets kontroll. Samtliga priser är inklusive moms.

1. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om hur du betalar ditt medlemskap genom Swishfaktura. Det är bra om du sparar denna bekräftelse för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

2. Ångerrätt
Köpta produkter returneras ej vid färdigt köp.

3. Garantier
Travimperiet.com ger inga som helst garantier kring produkternas innehåll och korrekthet. Tillhandahållna analyser och spelförslag baseras på subjektiva bedömningar av företagets experter och avser att vara kvalificerade förslag.

4. Spridning av köpt information
Produkter och tjänster tillhandahållna av Travimperiet.com är upphovsrättsskyddat material och olagligt att distribuera vidare till andra parter för privat bruk eller att nyttja för kommersiella ändamål.

FAQ

När publiceras analysen?

V86 - onsdagar, senast 18:00

V75 - lördagar, senast 13:00

Jag har anmält intresse om att bli betalande kund men inte fått något svar?

Du kan vara lugn, vi kommer att besvara dig inom kort. Fakturering sker inte automatiskt men vi prioriterar alla ärenden i turordning. Ibland har vi högt tryck men vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vart ska jag vända mig angånge medlem och andra supportfrågor?

Du kontakta oss genom mail, travimperiet@gmail.com så ser vi till att du får hjälp så fort som möjligt.