Travimperiet består av oss fyra eldsjälar som sover, äter och andas travsport! Vi snackar trav och delar tips till varandra dagligen till alla stora spel. Vi har en härlig gemenskap och argumenterar alltid med varandra för att nå bästa möjliga slutresultat. Sedan början av 2017 har några av oss arbetat tillsammans. Vi utvecklar ständigt hemsidan och innehållet för att kunna erbjuda en riktigt bra samlingsplats med information om travets alla guldkorn! Numera är analysen mer djupgående då vi valt att fokusera på detaljer som spetsanalys, tipsettor, käftsmällar och självklart våra glöm inte som förgyller följares kuponger. Läs mer om varje medlem nedan och följ oss gärna på Twitter.

Vilka är vi?.png
IMG_4080 2.jpg

ANDREAS SELLIN

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 38

BOR: STOCKHOLM

Har följt travet en längre tid och är med och deläger OH AH KENNEDY som kommer komma ut på travbanorna inom en snar framtid hos stall Stenströmer. Mitt bästa travminne hittills är det som ligger närmast i tiden och det är att PROPULSION äntligen fick vinna Elitloppet efter några tappra försök. 

 

IMG_0798.jpg

ANDREAS KNUTSSON

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 37

BOR: STOCKHOLM

Bästa travminne hittills är när Timo Nurmos Readly Express vann PRIX D'AMÈRIQUE som nästan slagen av Bold Eagle men kontrade tillbaka på ett magnifikt sätt, vilket gjorde att man fällde en och annan tår av glädje. Sen får man inte glömma uttagningsloppet på Elitloppet 2019 som man vann enkelt samt avtackningen som gav gåshud från topp till tå på ett regnigt och blåsigt Solvalla. Denna magnifika springare och dess prestationer kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat nu och framöver.

IMG_0790.jpg

PATRIK SALLDAL

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 35

BOR: STOCKHOLM

Travintresset började utifrån känslan att kunna vinna pengar på på flera spelformer. Jag märkte snabbt att det krävs mycket kunskap om sporten, djuren, kuskarna, utrustningen och inte minst taktiken. Att spela på trav är komplext men det var startskottet till att jag fastnade för att lära mig så mycket som möjligt för att kunna ha ett övertag mot övriga. Spelet har med senare år blivit mer ett intresse för våra fyrbenta vänner som ständig tävlar om att vara först i mål. Jag älskar att leta efter kioskvältare som är helt bortglömda, magiskt när de överraskar och vinner.

4B574B48-30C2-4E1E-886D-52020BE1DB7E.jpe

ROBIN KARLSSON

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 24

BOR: LJUNGBY

Mitt travintresse började redan i väldigt ung ålder då man fick hänga med familjen till Halmstad travet när det var dags för V75. Då jag verkligen fastnade för travet var när HARRY HAYTHROW börja leverera på våra svenska banor, då det var den stora snackisen i vår lilla stad.