Travimperiet består av ett gäng eldsjälar som sover, äter och andas travsport! Vi delar tips dagligen till alla stora spel. Vi har en härlig gemenskap och argumenterar alltid med varandra för att nå bästa möjliga slutresultat. Sedan början av 2017 har vi arbetat tillsammans. Vi utvecklar ständigt hemsidan och innehållet för att kunna erbjuda en riktigt bra samlingsplats med information om travets alla guldkorn! 

VILKA ÄR  TRAVIMPERIET?

WWW.TRAVIMPERIET.COM

ANDREAS SELLIN

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 37

BOR: STOCKHOLM

- Har följt travet en längre tid och är med och deläger OH AH KENNEDY som kommer komma ut på travbanorna inom en snar framtid hos stall Stenströmer. Mitt bästa travminne hittills är det som ligger närmast i tiden och det är att PROPULSION äntligen fick vinna Elitloppet efter några tappra försök. 

 

ANDREAS KNUTSSON

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 37

BOR: STOCKHOLM

Bästa travminne hittills är när Timo Nurmos Readly Express vann PRIX D'AMÈRIQUE som nästan slagen av Bold Eagle men kontrade tillbaka på ett magnifikt sätt, vilket gjorde att man fällde en och annan tår av glädje. Sen får man inte glömma uttagningsloppet på Elitloppet 2019 som man vann enkelt samt avtackningen som gav gåshud från topp till tå på ett regnigt och blåsigt Solvalla. Denna magnifika springare och dess prestationer kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat nu och framöver.

PATRIK SALLDAL

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 35

BOR: STOCKHOLM

Travintresset började utifrån känslan att kunna vinna pengar på på flera spelformer. Jag märkte snabbt att det krävs mycket kunskap om sporten, djuren, kuskarna, utrustningen och inte minst taktiken. Att spela på trav är komplext men det var startskottet till att jag fastnade för att lära mig så mycket som möjligt för att kunna ha ett övertag mot övriga. Spelet har med senare år blivit mer ett intresse för våra fyrbenta vänner som ständig tävlar om att vara först i mål. Jag älskar att leta efter kioskvältare som är helt bortglömda, magiskt när de överraskar och vinner.

ROBIN KARLSSON

  • Twitter Social Ikon

ÅLDER: 24

BOR: LJUNGBY

Mitt travintresse började redan i väldigt ung ålder då man fick hänga med familjen till Halmstad travet när det var dags för V75. Då jag verkligen fastnade för travet var när HARRY HAYTHROW börja leverera på våra svenska banor, då det var den stora snackisen i vår lilla stad.

Kontakta oss
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln