Travimperiet  publicerar analyser till V86 och V75 sedan 2017. Nu öppnar vi även upp ytterligare en dörr för hästägande. Vi delar med oss av eget närverk inom travet och kommer på denna sida presentera mycket intressanta hästar som man kan köpa in sig på. Vi förmedlar andelshästar som vi själva är intresserade av att vara med på och ger er direkt kontakt med hästuppfödaren för vidare information. 

 

Att äga häst tillsammans med andra är både roligt och enkelt. Det är stora pengar för de allra flesta att äga häst, och därför siktar vi in oss på att äga häst tillsammans – vi delar på intäkter och utgifter vilket gör att fler kan vara med i den fantastiska travsporten. Vill du vara med?

 

 

SAGMO BLÄSSEN

Hingst född 2019 e. Odd Herakles

SAGMO BLÄSSEN e. Odd Herakles.

Kolla in detta spännande projekt – Odd Herakles är pappa. Världens just nu bästa kallblod! Obesegrad 2020 och tagit rekordet 1.18,4 i år. Det är bara Järvsöfaks som varit snabbare i lopp någonsin i historien. Lägg till att Sagmo Blässens mamma tog rekordet 1.24 och du har en megaspännande ung hingst.

 

Köpt från Norge sommaren 2020.

Pris inköp: 4.000 kr för 10%.
Månadspris: ca 1.286 kr/mån vid 10% ägande

Känns som en otroligt spännande häst. Han kommer nu att säljas som andelshäst så vill man vara med på en andel är det bara att du hör av dig till oss. 

Hästen ägs av Monster Trav som ligger beläget i Förnebo, strax utanför Järvsö på den östra sidan av älven Ljusnan. SAGMO BLÄSSEN kommer att träna och tävla på Bollnästravet som är en naturlig hemmabana.

  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln