Här kan du ta del av våra bästa sidospel till respektive omgång. När vi skapar analysen som tar hänsyn till detaljer i varje avdelning så tar vi även fram det bästa speltipset. Det är spelförslag på antingen vinnare, plats, tvilling, trio eller komb. Lycka till vid rygg!

 

Nettoresultat finns att följa längst ner på denna sida.

V75-1: TVILLING: 3-6-9 - 3x33kr

Kommentar: Tre stycken hästar sticker ut lite i våra ögon, självklart ska vi spela en tvilling på dessa då. 3 SCORPION´S MADNESS och 6 LARADJA VRIJTHOUT framme i täten medans M.T.OSCAR leverera en fin avslutning, ja det kan inte bli annat än succe!

V75-2: TVILLING: 1-5-14 - 3x33kr

Kommentar: Vi gör ett försök med tvilling på våra utvalda ekipage i denna analys. Går självklart att fylla med med två egna drag i omgången eller följa ranken med 15-8 som tillägg. Blir det som vi har tänkt 1 eller 5 i spets/vinnarhål så kan de vara med på målfotot så länge det inte blir för hård press från utvändigt och vi måste verkligen vurma för 14 som är utmanare, stod för ett magiskt intryck senast och utan startbrasa denna gång så bör man absolut utmana om segern. 

V75-3: PLATS: 7 PICCADILLY - 100kr

Kommentar: Mycket talar för att Joakim Lövgrens talang kommer få en fint smyglopp i andraspår. Som vi läser loppet kommer det gå undan här och då kommer man in i matchen. Med minsta klaff är man med och gör upp om segern och vi tycker att mycket talar för att man ska komma topp tre.

V75-4: VINNARE: 2 UNDER ARMOUR - 100kr

Kommentar: I denna avdelning väljer vi att gå på Lövgrens springare där mycket talar för att man lägger beslag på ledningen i ett tidigt skede och stannar sedan där hela vägen till vinnarcirkeln. 

V75-5: PLATS: 2 STARO LEONARDO - 100kr

Kommentar: En vi tror mycket på här är en av hemma hästarna som Joakim Lövgren selar ut, sin egentränade 3 STARO LEONARDO. Vi är inne på att han kan få en fin resa och kan avgöra över det långa upploppet. Men tycker att han minst ska klara av en topp tre placering så lägger självklart plats på ekipaget.

V75-6: VINNARE: 1 DEMON IMA - 100kr

Kommentar: Tycker vi har god chans att hålla upp ledningen från innerspåret. Lyckas man så är det öppet mål för en spets och slut historia. Kliver visserligen upp i klass men Bronsdivisionen är nog ändå inte en klass som matchar hans kapacitet. Ska ha mycket hög vinstchans om spets. Vinnarspel lockar när många sprider pengarna och hoppas att 1 DEMON IMA blir inlåst. 

V75-7: VINNARE: 6 RACING MANGE - 100kr

Kommentar:  I denna avdelning låter det som att Lövgrens springare ganska enkelt kommer komma till spets och väl där bör det vara toppchans att spåra detta runt om, speciellt då vi inte riktigt ser något ekipage komma upp utvändigt och sätta upp tempot. 

--------------------------------------------------------

STATISTIK:

Vi utgår från att vi lägger 100kr för respektive spel. Det innebär att vi investerar ca 700kr på lördagar då det alltid är 7st sidospel och på onsdagar blir det naturligt ca 800kr med tanke på att det är 8st sidospel. Vi utgår från odds på atg.se

TOTALT RESULTAT - 2021:

Investerat: 15 096kr

Nettoresultat: +1976,78kr

  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln