Här kan du ta del av våra bästa sidospel till respektive omgång. När vi skapar analysen som tar hänsyn till detaljer i varje avdelning så tar vi även fram det bästa speltipset. Det är spelförslag på antingen vinnare, plats, tvilling, trio eller komb. Lycka till vid rygg!

 

Nettoresultat finns att följa längst ner på denna sida.

V75-1: PLATS: 2 MR PERFECTION - 100kr

Kommentar: I denna avdelning väljer vi att spela plats på Jim Oscarssons egna uppsittning som startar med intressanta förutsättningar här och kan därmed smyga med i en bra rygg fram till upploppet för att sedan lägga lasset när luckan uppenbarar sig och då skulle man absolut kunna spurta in på en plats bland de tre.

V75-2: VINNARE: 2 JORI BOKO - 100kr

Kommentar: Här sticker vi ut hakan lite och förordar ett vinnarspel på Oskar Svanbergs springare som äntligen startar från ett bra läge och mycket talar för att man leder detta race väldigt länge och då spets är närmaste vägen till mål och kort distans på det så kan vi inte göra annat än att testa ett vinnarlir på detta ekipage. 

V75-3: TVILLING: U: 5 - 7-8-11 - 3 x 33kr

Kommentar: Att spela utgång på våran spik i avdelning känns ju givetvis helt rätt. Vi väljer att kombinera detta med tre andra ekipage som absolut ska befinna sig där framme när segern ska avgöras. 7 PACIFIC FACE gillar gå över 3000m och 2640 är inte kortaste laget, samtidigt som motståndet inte skrämmer ekipaget. 8 NADAL BROLINE ska inte glömmas bort trots sitt spår, avsluta man som senast blir man farlig. 11 MASTER CROWE går under radarn, tränar på och utvecklas hela tiden. Hingsten vinner snarast och vi tycker man ska sluta långt framme här.

 

V75-4: VINNARE: 4 ORNELLO - 100kr 

Kommentar: Vi tycker 4 ORNELLO har grymma förutsättningar att leda detta loppet från start till mål. Distansen är +++, norskt huvudlag för första gången samt att man står bra inne på pengarna. Conrad kommer sända framåt tidigt och ta hand om ledningen, därifrån är det hästen att slå. Vi spelar vinnare och hoppas att studion på TV12 inte snackar ner oddset totalt!

V75-5: TVILLING: U: 5 mot 1-9 - 2 x 50kr

Kommentar: Här är vi inne på att Ulf Ohlsson som sitter upp för första gången har goda möjligheter att kunna köra sig till spets med 5 ALHAMBRA MAIL. Men även om dom inte skulle komma dit så tror vi hon skulle kunna vinna utvändigt då det är en stark och rejäl tjej! Där efter ser det mer öppet ut men 1 PRINCESS S.W. skulle kunna få rygg ledaren och komma in på en andraplats eller varför inte 9 FANTASIA SISU men en ryggresa slå till över upploppet. Därav väljer vi att lägga en tvilling i denna avdelning.

V75-6: PLATS: 12 PAYET D.E. - 100kr

Kommentar:  Vi väljer att sticka ut hakan och spela topp tre placering på vår nästagångare 12 PAYET D.E. som stod för en visslande avslutning senast när luckan kom 200m från mål. Formen är på topp och blir det bara lite tempo på tillställningen så har vi stor tro på att Hanna Lähdekorpi kommer kasta loss 800m från mål och det borde räcka hela vägen fram till en placering i toppen. 

V75-7: TVILLING: 3-5 - 100kr

Kommentar: Vi väljer att låsa loppet på 3 OXIDIZER och 5 TAXI OUT. Det känns även väldigt realistiskt att dessa två gör upp om segern. 3 OXIDIZER är först fram till ledningen och väl i den positionen finns inget som talar för att man släpper. Redan tidigt så utmanar 5 TAXI OUT om ledningen men vi tror mer att man söker sig ner på innerspår och liftar med i rygg på ledaren. De kan nog gå i mål precis så eller att luckan kommer och 5 TAXI OUT lyfts ut och slår ledaren sista stegen. Tvillingen känns given på detta scenario.

--------------------------------------------------------

STATISTIK:

Vi utgår från att vi lägger 100kr för respektive spel. Det innebär att vi investerar ca 700kr på lördagar då det alltid är 7st sidospel och på onsdagar blir det naturligt ca 800kr med tanke på att det är 8st sidospel. Vi utgår från odds på atg.se

TOTALT RESULTAT - 2021:

Investerat: 3699kr

Nettoresultat: +269,50kr

  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln