Skärmavbild 2020-09-05 kl. 11.14.26.png

Här kan du ta del av våra bästa sidospel till respektive omgång. När vi skapar analysen som tar hänsyn till detaljer i varje avdelning så tar vi även fram det bästa speltipset. Det är spelförslag på antingen vinnare, plats, tvilling, trio eller komb. Lycka till vid rygg!

 

Nettoresultat finns att följa längst ner på denna sida.

V86-1: PLATS: 7 DIGITAL PRO - 100kr

Kommentar: Vi tror att 7 DIGITAL PRO skulle kunna överraska här med att vinna vid lite klaff under vägen men en topp tre placering ska nog Lars-Åke Söderholm kunna lösa minst. Så vi inleder denna omgång med ett platsspel på käftsmällen.

V86-2: VINNARE: 4 COMES WITH AGE

Kommentar: Vi tycker inte att hästen är mycket sämre än favoriten i loppet. Oddset kommer vara till vår favör och med tanke på att han har absolut toppform inför detta så vore det dumt att inte försöka ta betalt. Kan vinna med olika scenarion men klaffar det med ryggar och sparad speed så flyger man nog över linjen. 

V86-3: PLATS: 5 VÄSTERBO LEXINGTON

Kommentar: Som vi läser loppet kommer Rikard N Skoglund och VÄSTERBO LEXINGTON får ett fint lopp i den främre träffen. Vid minsta klaff är man med och gör upp om segern. Med toppformen för dagen så känns en topp tre placering troligt!

V86-4: VINNARE: 3 KEIRA DE VELUWE - 100kr

Kommentar: Här tror vi mycket Nurmos springare som visade ett härligt intryck i årsdebuten på Valla och man lär säkert ha gått framåt ytterligare formmässigt med det loppet innanför västen inför denna start och vi blir inte förvånade om Lennartsson styr ekipaget till seger ikväll, speciellt om man får ett lopp på rulle. 

V86-5: TVILLING: U: 3 mot 1-8 - 2x50kr

Kommentar: Vi spelar en tvilling med utgång på 3 CASH MAKER som nu har fått ett bra utgångsläge och stall Gocciadoro har bra form. Bakom lägger vi till den troliga spets hästen 1 AMBROSIUS och sen Timo Nurmos 8 CHOPIN GAR som har fått sämsta utgångsläget men med lite fart på tillställningen tycker vi inte han är borta.

V86-6: KOMB: 3-6 mot 6-3

Kommentar: Vi varvar dessa två ekipage, det troligaste är nog ändå att 6 ZAP DI GIRIFALCO väljer ett offensivt upplägg och kan lyckas överta. Om inte annats så drar man nog ut fältet och smyger ner i ryggen på 3 FINAL DREAM. Dessa två ekipage har stor chans att sitta i ledning och vinnarhålet. Därifrån bör man kunna följa varandra hela vägen in i mål. 

V86-7: VINNARE: 5 OXIDIZER

Kommentar: Bästa hästen i fältet kommer med toppform för dagen samt ett mycket trevligt utgångsläge. Skulle man komma till spets tror vi inte det är någon som plocka ner han utvändigt. Kan även vinna från andra positioner och vi spelar vinnare!

V86-8: TVILLING: U: 3 mot 5-9 - 50kr x 2

Kommentar: Vi avslutar denna omgång med ett tvillingspel med utgång på den troliga ledaren i loppet 3 MR MAH CAN som lär köra där så länge lampan lyser. Där bakom plockar vi med Redéns kanon 5 MISTER HERCULES och Hans-Owe Sundbergs springare som har grym kapacitet när man står på benen. 

--------------------------------------------------------

STATISTIK:

Vi utgår från att vi lägger 100kr för respektive spel. Det innebär att vi investerar ca 700kr på lördagar då det alltid är 7st sidospel och på onsdagar blir det naturligt ca 800kr med tanke på att det är 8st sidospel. Vi utgår från odds på atg.se

TOTALT RESULTAT - 2021:

Investerat: 23 593kr

Nettoresultat: +4 766kr