Här kan du ta del av våra bästa sidospel till respektive omgång. När vi skapar analysen som tar hänsyn till detaljer i varje avdelning så tar vi även fram det bästa speltipset. Det är spelförslag på antingen vinnare, plats, tvilling, trio eller komb. Lycka till vid rygg!

 

Nettoresultat finns att följa längst ner på denna sida.

V86-1: TVILLING: 4-6 - 100kr

Kommentar: I den inledande avdelningen tror vi det står i förstahand mellan Frode Hamres båda hästar 4 ADMIRAL KNICK och 6 HARLEY D.E. och väljer att spela en tvilling med dessa. Vi är inne på att det kan bli så att dom kan få spets och dödens och då kan loppet bli hyfsat låst.

V86-2: PLATS: 1 JUMANJI LOVE - 100kr

Kommentar: Utifrån scenariot att Torbjörn Jansson får iväg honom direkt från start och släpper sedan ifrån sig ledningen till 4 MELLBY ILLUSION eller 6 AXEL RUDA så bör det räcka långt från vinnarhålet. Kommer luckan så finns en fin slutrökare att tillgå men annars så borde man kunna följa med hela vägen in i mål bland dem tre främsta. Plats känns intressant på spelet. 

V86-3: PLATS: 3 SUNDY SÖSS - 100kr

Kommentar: Bra form och Avsluta bra senast med norska huvudlaget kvar. Med rätt resa idag slutar man långt framme. Vi tycker att topp tre känns väldigt rimligt.

V86-4: VINNARE: 6 MADE OF STARS - 100kr

Kommentar: Skulle David Grundmann få överta ledningen efter en bit så har vi svårt att se att de kommer släppa någon över bron i detta race och då bör chanserna vara goda att leda loppet från start till vinnarcirkeln. Det luktar som att vi kommer få se en klassisk SOS.

V86-5: VINNARE: 2 GONE DANCING - 100kr

Kommentar: Vi är inne på att 2 GONE DANCING kommer att ta spets här och då skulle det kunna räcka runt om. Så vi väljer att testa ett vinnare spel.

V86-6: PLATS: 3 DIGITAL DOWNLOAD - 100kr

Kommentar: Vi lyfter upp henne som tipsetta i detta lopp med tanke på senaste prestationen och formintrycket i slutspurten. Stort plus med Magnus A Djuse i sulkyn och med ett smyglopp i den främre träffen så kan det räcka långt ikväll, riktigt långt till och med. Pallplacering känns gjutet, kanske till och med vinst. 

V86-7: VINNARE: 6 ALWAYS ON TIME - 100kr

Kommentar:  Tycker vi har en bra chans att leda detta loppet från start till mål. Nu blir det återigen barfota runt om samt jänkarvagn vilket är ett stort plus!

V86-8: VINNARE: 2 CHAPUY - 100kr

Kommentar:  I denna avdelning känns det givet att spela vinnare på loppets troliga ledare och får bara Åke Lindblom sitta i fred och styra tempot där framme i ledningen så bör det räcka väldigt långt. Barfota runt om är så klart ett plus och den något längre distansen ska inte vara något problem om man ska tro stallet.

--------------------------------------------------------

STATISTIK:

Vi utgår från att vi lägger 100kr för respektive spel. Det innebär att vi investerar ca 700kr på lördagar då det alltid är 7st sidospel och på onsdagar blir det naturligt ca 800kr med tanke på att det är 8st sidospel. Vi utgår från odds på atg.se

TOTALT RESULTAT - 2021:

Investerat: 9698kr

Nettoresultat: +1204,78kr

  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln