VILKA ÄR
TRAVIMPERIET

WWW.TRAVIMPERIET.COM

Travimperiet består av ett gäng eldsjälar som sover, äter och andas travsport! Vi delar tips dagligen till alla stora spel. Vi har en härlig gemenskap och argumenterar alltid med varandra för att nå bästa möjliga slutresultat. Sedan början av 2017 har vi arbetat tillsammans. Vi utvecklar ständigt hemsidan och innehållet för att kunna erbjuda en riktigt bra samlingsplats med information om travets alla guldkorn!  
 

JIMMY TAPPER

TAPPER(t) även tabert, är en kortärmad eller ärmlös rock med öppna sidor som var ett vanligt plagg för män under medeltiden. En tappert kan bäras med eller utan bälte. En form av tappert är häroldernas heraldiska dräkt.

ANDREAS KNUTSSON

KNUTTE är en kortform av skinnknutte. Detta ord syftar på motorcyklisternas skinnkläder som skapades 1950. Spätta är en feminin term för kvinnliga personer tillhörande denna subkultur.  Ordet spätta avsåg från början motorcyklarnas avgasrör. Tjejerna kunde också kallas bönor.

Ny medarbetare?

Är du precis som oss en travtokig person som älskar att lägga tid och energi på detaljer? Duktig på att skriva och förmedla information via kommunikation? Tveka inte att höra av dig till oss då vi på Travimperiet alltid letar efter duktiga personer som vill vara med och utveckla vår hemsida och skapa värdefulla tjänster inom travsporten framöver. 

PANG SALLDAL

PANG är ett vattendrag i Kongo-Kinshasa. Det ligger i provinsen Équateur, i den norra delen av landet, 1100 km nordost om huvudstaden Kinshasa. Runt Pang är det glesbefolkat, med 9 invånare per kvadratkilometer. Savannklimat råder i trakten.

ROBIN KARLSSON

LAGAN har främst varit känt för sitt laxfiske under 1200-talet.  Laxen var då fattigmansmat och det berättas från trakterna att bönderna inte fick sätta lax på bordet oftare än två gånger i veckan annars protesterade drängar och pigor. ROBIN jagar lax nästan varje dag och det är därför vi gillar honom! 

Kontakta oss: 

  • Black Twitter Icon
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln